Openingsuren
Ma - Vr 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0486 92 73 59

Opstijgend grondvocht

Opstijgend grondvocht

Opstijgend grondvocht

vochtbestrijding - vochtproblemen oplossen - offerte vochtbehandeling

Opstijgend grondvocht

Opstijgend grondvocht (ook wel eens capillair vocht genoemd) komt, naast oude gebouwen waar meestal een vochtscherm aan de voet van de muur ontbreekt, eveneens voor in jongere en zelfs nieuwe huizen, waar het aanwezige vochtscherm niet volgens de regels der kunst werd aangebracht of niet meer doeltreffend is. Dit laatste ziet men vooral bij de eerste generatie vochtschermen in bitumen of teer gedrenkt en geplaatst net boven de eerste bouwsteen.

Hoe opstijgend grondvocht oplossen?

Wij brengen een nieuw vochtscherm aan volgens de meest doeltreffende en minst destructieve methode, door injectie van een WTCB goedgekeurd product dat houder is van een Technische Goedkeuring en bovendien milieu- en mensvriendelijk is.

Solventvrije injectiegel om capilair vocht vanuit de grond te bestrijden

Het door ons gebruikte systeem is een solventvrije injectiegel op basis van unieke actieve stoffen die zich op een specifieke wijze in de totale muurdikte verspreiden en er een definitieve en duurzame barrière vormen tegen opstijgend vocht.

Noppenfolie plaatsen

Door deze behandeling te combineren met de hierboven vermelde plaatsing van een noppenfolie, hoeft er na de ingreep tegen opstijgend vocht, in tegenstelling tot andere systemen, niet meer gewacht te worden en kunnen onmiddellijk de gewenste afwerkingslagen geplaatst worden zodat alles behang- of schilderklaar is.

Lees meer over vochtbestrijding

info / prijs grondvocht weren - offerte opstijgend vocht oplossen