Openingsuren
Ma - Vr 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0486 92 73 59

Professioneel advies

Professioneel advies

vochtproblemen oplossen - gevelreiniging 

Het moet je maar overkomen... je bent de gelukkige eigenaar van een woning geworden en denkt vlug in je nieuwe woning te kunnen intrekken, maar toch misschien eerst wat verfraaien – nieuw behang of herschilderen etc.
...en dan begint het: de schilder/behanger vertelt je dat hij niet kan beginnen want de muren zijn te vochtig!

Schimmel en loshangend behangpapier? Win advies in alvorens aan decoreren te denken!

Of, je krijgt pas de sleutel nadat de acte bij de notaris is verleden.
Bij het bezichtigen van de woning was het pand nog bemeubeld.
Nu je de kale muren ziet, kun je je ogen niet geloven: schimmel, loshangend behang …

Huis verkopen in alle eerlijkheid én met kennis van zaken

Als verkoper wens je de zaak eerlijk te spelen maar beseft dat de aanwezige vochtproblemen potentiële kopers zullen afschrikken.
De ervaring heeft geleerd dat open kaart spelen en het voorleggen van een gedetailleerde kostenraming onderbouwd door een professionele diagnose een zeer positieve wending geven aan de verkooponderhandelingen.

Diagnose & kostenraming

Met reeds talrijke jaren als actieve aannemer is All Reno reeds meerder malen getuige geweest van zowel de grote ontgoocheling van kopers als van de tevredenheid van verkopers die goede zaken hebben gedaan door open kaart te spelen. Een i.f.v. de verkoopprijs verwaarloosbare kost voor het stellen van een diagnose en het opmaken van een gedetailleerde kostenraming kan een mooi financieel voordeel opleveren.

Aanpakken van vochtproblemen doe je best niet na de decoratie en afwerking!

Heel wat mensen wensen terecht de uitgaven voor een renovatie te beperken. Daarom steken ze zelf de handen uit de mouwen. Maar op termijn kan dit anders uitdraaien. Het niet oordeelkundig aanpakken van vochtproblemen of het aanbrengen van een afwerking op vochtige of door zouten besmette muren kunnen later veel problemen veroorzaken.

All Reno geeft advies en staat zijn klanten bij met raad en daad

Koopt of verkoopt u een huis? Ook dan kunt u bij ons terecht voor advies! Samen met u bekijken wij de woning in kwestie en wijzen we u op mogelijke vocht- of gevelproblemen. Op die manier kunt u een gefundeerde prijsbepaling maken en met een gerust hart uw huis (ver)kopen. Contacteer ons voor meer informatie en om een afspraak te maken!

Uiteraard zijn we er achteraf ook voor u, als blijkt dat er werken aan de gevel nodig zijn

De aannemer contacteren voor bijkomende info