Openingsuren
Ma - Vr 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0486 92 73 59

Gevelbescherming

Gevelreiniging

Vooraleer een gevel beschermd kan worden dient ervoor gezorgd te worden dat de ondergrond zuiver is door voorafgaand een grondige gevelreiniging uit te voeren.

Gevels reinigen

Gevels kunnen, afhankelijk van de graad van vervuiling, op verschillende manieren gereinigd worden. In Tollembeek en omstreken kan je voor het reinigen van gevels bij de specialisten van All Reno terecht. Ons professioneel team gevelreinigers is niet alleen ervaren en competent, maar tevens ook flexibel en betaalbaar. Aan correcte prijs, kan ook jij je gevel laten reinigen in een mum van tijd.

Interesse in gevelreiniging, informeer geheel vrijlblijvend naar mogelijkheden, prijzen en modaliteiten en/of vraag een gratis offerte gevelreiniging.

info / prijs gevel reinigen - offerte gevelreiniging aanvragen

Gevelbescherming

Er zijn verschillende mogelijkheden om je gevel (voorgevel / achtergevel / zijgevel) te beschermen:

 • Impregneren van gevel

  Een professioneel en door het WTCB goedgekeurd product wordt gebruikt om vochtinfiltraties in het metselwerk tegen te gaan. De producten die wij gebruiken hebben een hoog indringingsvermogen.
  Ze zijn waterdamp doorlaatbaar, U.V.- en alkali bestendig en kleurloos.
  Gevels die met deze producten geïmpregneerd zijn vervuilen veel minder snel en worden minder aangetast door zure regen.
 • Coaten van gevel met een geschikte gevelbeschermingsproduct:

  • TENSIOCOAT TQ – is een vochtwerende, micro poreuze en damp-open gekleurde coating. De coating is enkel verkrijgbaar in matte uitvoering. Naast de witte standaardkleur hebben wij een ruime keuze aan kleuren, van pastel- tot volle tinten, volgens diverse kleurenkaarten. Na droging vormt TENSIOCOAT TQ een beschermende laag die op het vlak van vochtwering vergelijkbaar is met een hoogkwalitatieve acrylaatverf en die anderzijds de micro poreuze en waterdamp-open eigenschappen heeft van een minerale verf. Dit resulteert in een ideale beschermingslaag waarbij het behandelde materiaal zijn eigenschappen behoudt op het vlak van vochtuitwisseling met de omgeving. Zelfs ingesloten water te wijten aan ontwerp- of uitvoeringsfouten, kan uitdrogen zonder schade te veroorzaken. Door het tensio-actief gedrag van de coating gaan water en vuil niet in de film doordringen, wat resulteert in een zuiver blijvend en gemakkelijk te reinigen oppervlak. De coating vormt eveneens een onbrandbare en niet vlamverspreidende laag.

  • INDUCRYL FACADE TQ – wordt gebruikt voor een esthetische waterdichting en bescherming voor nieuwbouw en renovatie. Het is een watergedragen coating met een mat aspect. Naast de witte standaardkleur zijn de meest gangbare kleurenwaaiers beschikbaar.Na droging vormt INDUCRYL FACADE TQ een ononderbroken elastisch waterdicht maar ademend membraan die kleine barstjes overbrugt.

Impregnatie / coating gevels

Beide producten worden met een airless-pistool aangebracht. Sterk zuigende en poederachtige ondergronden dienen te worden voorbehandeld met de aangepaste primer.

Info, prijs & offerte gevelbescherming / gevelreiniging

Ook je gevel laten reinigen en/of beschermen door vakmannen die verstand hebben van wat ze doen en correcte prijzen hanteren?

Contacteer All Reno om de verschillende opties te bespreken!