Openingsuren
Ma - Vr 09u00 - 19u00

Contact Email
[email protected]

Contact Tel
054 56 63 51

Waarom ontmossen?

Waarom ontmossen?

Waarom ontmossen?

Waarom een dak ontmossen?

Ontmossen? Jazeker! Omdat de vorming van mos en algen een nefaste uitwerking op het dak (de dakbedekking) heeft en het correct afvloeien van regenwater -met insijpeling als gevolg- tot de ongewenste resultaten kan leiden. Verder kan mos dakpannen en leien opduwen, met wederom kans op lekkages in de dakbedekking.

Mos en algen tasten ook de toplaag van leien of pannen aan waardoor de bescherming tegen atmosferische invloeden zoals zure regen en UV-stralen sterk afneemt.

Een dak zonder mos is prettiger voor het oog, maar niet alleen...

Mosvorming beïnvloedt ook de levensduur van het dak. Bovendien is een dak vol mos niet prettig voor het oog en vermindert het de waarde van de woning. Wens je een huis te verkopen, bestaat de kans dat potentiële kopers afhaken door schrik dan de eventueel uit te voeren dakwerken...

Offerte dak ontmossen

Ook een specialist dakontmossing nodig die je dak op professionele manier ontmost en er voor zorgt dat je weer een "dak als nieuw" hebt? Contacteer de vakmannen van All Reno uit Tollembeek voor bijkomende info m.b.t. dakontmossingswerken aan (hellende) daken of vraag geheel vrijblijvend een algemene prijsindicatie.

prijs dak ontmossen - offerte dakontmossing